Info:
+31617464466 / Info
+31644253368 / Alisija
+31613057416 / Alexander

Email: info@adatotal.nl 
KvK: 52786579     
BTW: NL850597146B01
Oosterdiep 7, 3313TE  Dordrecht
A.D.A. TOTAL
RENOVATIE EN VERBOUWING
News

Aan- en uitbouw

Is uw woning toch een beetje te klein geworden en is een serre de oplossing? Of wilt u een garage voor uw auto? Als de ruimte er is, waarom zou u deze dan niet benutten.

Het uitbouwen van een woning is één van de specialiteiten van A.D.A. TOTAL. We helpen u graag met het vertalen van het idee naar een mooi en functioneel ontwerp. Daarbij staan we stil bij de diverse mogelijkheden.  In de afgelopen jaren hebben wij tot tevredenheid van onze klanten diverse aanbouwen en uitbouwen verzorgd.De aan- of uitbouw kunnen we realiseren van de riool tot de nok, compleet met rioolwerkzaamheden, installatiewerk, etc. Wilt u een serre plaatsen of denkt u aan een erker? Of wilt u misschien de gevel uitbreiden over meerdere verdiepingen? We adviseren u graag en kunnen de klus realiseren.

U dient wel over een bouwvergunning beschikken. Om bouwvergunning vrij te mogen werken dient u met een aantal aspecten rekening te houden.

Waar dient u rekening mee te houden?

de aan- of uitbouw wordt gebouwd aan een bestaande woning
de aan- of uitbouw moet op de grond staan
de aan- of uitbouw mag niet hoger zijn dan één bouwlaag
de aan- of uitbouw is niet hoger dan 4 meter, niet hoger dan de woning waar u tegenaan bouwt en is niet breder dan de oorspronkelijke gevel
de aan- of uitbouw is minder dan 2,5 meter diep
de aan- of uitbouw mag niet meer dan de helft van het erf beslaan.

Naar boven

Stukadoorswerk

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij A.D.A. TOTAL in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onderandere:

Glad stucwerk
Pleisterwerk
Buitengevels
Decoratie pleisters
Raap werk
Schuur werk
Spachtelputz
Sierpleister

Wij werken met onze eigen PFT G5 stukadoorsmachines en eigen dieselgenerators voor 380V aansluiting!

Kortom voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie voortvloeien bent u bij A.D.A. TOTAL aan het juiste adres.Informeer telefonisch om te kijken wat A.D.A. TOTAL voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project.

Naar boven

Tegelwerk

Tegelwerk is een combinatie van vakmanschap en passie  A.D.A. TOTAL levert deze combinatie in de hoogste kwaliteit. Als modern gespecialiseerd bedrijf weet A.D.A. TOTAL hoe belangrijk de medewerkers voor het bedrijf zijn. We zijn er trots op dat wij jarenlang de hoogste kwaliteit opleveren. Mede dankzij het vakmanschap van onze colega’s kunt u altijd rekenen op kennis, ervaring en kwaliteit als u met A.D.A. TOTAL  zaken doet. Alle tegelwerk mogelijk op afspraak.

Naar boven

Schilderwerk

Schilderwerk lijkt soms zo eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Om het goed en verantwoord te doen in ieder geval. Schilderen is een vak, een ambacht. Een ambacht waarin gevestigde tradities en moderne technieken samengaan.

Binnen- en buitenverfwerk zowel onderhoud als nieuw is onze hoofdzaak. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle andere voorkomende werkzaamheden. U krijgt vanzelfsprekend garantie op de door ons toegepaste verfsystemen.

Naar boven

Metselwerk

Metselwerk is de basis voor veel werkzaamheden. Denk daarbij aan een uitbouw maar ook bijvoorbeeld de muur die gemetseld moet worden om ruimtes te scheiden.

De metselwerk die A.D.A. TOTAL u biedt bestaan uit blokken lijmen (handzaam, geen elementen), metselen (schoon- en vuilwerk), siermetselwerk (speciale ontwerpen) en alle verdere verrichtingen die met metselwerken van doen hebben. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen voor onze werken, tegen uiterst betaalbare prijzen.

Naar boven

Timmerwerk

Ons bedrijf heeft een ruime ervaring met het vervaardigen van maatwerk oplossingen voor particulieren, bedrijven. U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk, of het nu gaat om een balie of een compleet winkelinterieur, met onze creativiteit, motivatie en ervaring geen enkel probleem.

Voorbeeld van vakkundig timmerwerk:

Herstellen van deuren en ramen.
Dakkapellen en dakopbouw.
Keukens plaatsen en herstellen.
Velux dakramen plaatsen.
Schuren en schuttingen.
Inbouw kasten plaatsen.
Systeemplafonds.
Tuinhuisjes.

Naar boven

Vloerbedekking

Wij voeren kleine en grote projecten uit, van particuliere woningen tot kantoorpanden, winkels etc.

Bij nieuwbouwprojecten kan dit inhouden dat wij een zandcement-dekvloer aanbrengen.

Bij renovatie of het restylen van uw kantoor adviseren wij altijd de vloeren te egaliseren voor een optimaal eindresultaat.

Wanneer de ondervloer er strak bij ligt, kunnen wij zorgen voor de afwerking. Wij brengen zachte vloerbedekking aan zoals tapijt(-tegels), maar ook harde vloerbedekking in de vorm van marmoleum, rubber, PVC, laminaat of als massieve houten vloeren.

Naar boven

Meubelmontage

A.D.A. TOTAL is specialist in het monteren van meubels.

Wij monteren alle soorten meubels van kasten tot volledige keukens.

Of het nu gaat om een linnenkast, een zweefdeurkast, een kantoormeubel of een compleet interieur. Wij bieden u goede service voor een scherpe en concurrerende prijs.

Naast montage bieden wij ook de mogelijkheid om de door u aangekochte meubels indien nodig aan te passen naar uw wens.Dakbedekking

Heeft u lekkage of is uw dak toe aan vernieuwing? Zijn de dakpannen na een hevige storm van uw huis gewaaid en u bent niet in staat deze zelf te vervangen? Of u wilt eens iets heel anders. A.D.A. TOTAL is de geschikte partner voor al uw dakwerk.

Naar boven

Betonwerken

Betonwerken zoals een betonvloer, kelder of fundering laten maken? Wij zijn vakman op het gebied van betonwerken en flexibel in de mogelijkheden. U huurt ons bijvoorbeeld alleen in bij het storten en afwerken van de betonvloer of voor aanneming van complete betonwerken. Van het maken van fundering en bekisting tot monolithische afwerking van betonvloeren.

Onze werken bestaan uit onderanderen uit:

Het stellen en storten van funderingen, incl. liftputten, poeren etc.
Het stellen en storten van i.h.w.g. betonvloeren, incl. monoliet afwerken.
Het leggen van prefab vloeren en het afstorten van deze vloeren.
Stellen en storten van i.h.w.g. betonwanden.
Het onderstempelen, leggen en afstorten van breedplaatvloeren.
Het stellen van prefab balkons, galerijplaten, trappen.

Naar boven

Badkamers

Wilt u uw badkamer laten verbouwen of heeft u net een nieuw huis gekocht en met een casco opgeleverde badkamer?

A.D.A. TOTAL kan u daarmee prima van dienst zijn, wanneer het nu om een geheel nieuwe badkamer gaat, het plaatsen van een bad, een toilette of alleen een douche-cabine.

Het stopt natuurlijk niet bij het plaatsen van het sanitair, tevens geven wij u een advies over eventuele meubelafwerking, tegelwerk, stucwerk het plaatsen van sanitair andere installatiewerkzaamheden.

Naar boven

Sloopwerk

Onze belangrijkste activiteit betreft sloopwerk binnenshuis, zoals:

Compleet slopen c.q. strippen van interieur, woonlaag
Kaal maken van toiletruimtes, badkamers en keukens
Verwijderen van stucwerk, tegelwerk en wand betimmeringen
Slopen van vloeren (hout, beton, etc.)
Slopen van allerlei soorten plafonds
Slopen van schoorstenen en schouwen binnenshuis
Slopen van niet-dragende binnenmuren, inbouwkasten, etc.

Wij verrichten tevens sloopwerk buitenshuis, zoals:

Slopen van aanbouwen en schuurtjes
Slopen van schuttingen, etc.
Afvoeren van het puin behoort ook tot de mogelijkheden.

Naar boven

Elektrische installaties

De installaties van fabrieken, kantoren en woningen worden steeds geavanceerder. Gelukkig heeft de techniek hierin ook niet stil gestaan. We kunnen dus wel stellen dat het ook veel veiliger en bedrijfszekerder is geworden. A.D.A. TOTAL gebruikt alleen de beste materialen waardoor u bent verzekerd van kwaliteit. Door ondersteuning van onze toeleveranciers zijn wij in staat u altijd een passende installatie aan te bieden. Ook voor het onderhoud van uw installatie kunt u bij ons terecht. Of dit nu gaat om onderhoud noodverlichting of het nalopen van uw installatie op zichtbare gebreken. Kortom voor kwaliteit en het waarborgen van bedrijfzekerheid kunt u bij ons terecht.

Naar boven

CV-installatie

Een moderne CV Installatie biedt comfort in combinatie met een zeer laag gasverbruik én een plezierig prijskaartje. Tevens zorgen nieuwe technieken ervoor dat CV Installaties beter presteren op het gebied van duurzaamheid en effectiviteit waardoor CV Installaties steeds lagere stookkosten en dus betere energieprestaties voortbrengen.

CV Installaties van A.D.A. TOTAL zorgen voor duurzame warmte in woningen. Dankzij continu innoveren en jarenlange ervaring is het mogelijk om, naast een hoog warmwatercomfort, een zeer laag gasverbruik te realiseren.

Naar boven

Gipskartonwerken

Het is tegenwoordig moeilijk zich een bouw- of renovatieproject in te denken zonder gipskartonplaten. Het is dan ook een bijzonder veelzijdig materiaal; ideaal om te plafonneren, scheidingswanden te zetten of vorm te geven aan uw interieur.

Gipskartonplaten komen in verschillende lengtes en breedtes, afhankelijk van het werk dat u ermee wil verrichten. De randen zijn afgeschuind om het wegwerken van de voegen te vergemakkelijken. Deze voegen worden afgewerkt met een voegspecie op basis van gips of met een kant-en-klare pasta.

Eens de platen geplaatst zijn, kunnen ze afgewerkt worden. Nog een van de voordelen van met gyproc werken is dat het zo makkelijk is in afwerking! Wel is het aan te raden eerst een gepaste afwerkingslaag aan te brengen, die anders is voor schilderen dan voor behangen.

Naar boven

Diensten
Art V-design. Alle rechten voorbehouden